Studievalg østjylland

Hvad er Studievalg Østjylland?

Studievalg Østjylland vejleder om alle videregående uddannelser i Danmark og kan hjælpe elever på ungdomsuddannelser med at skabe et overblik over uddannelses- og erhvervsmuligheder og med at finde vejen til en bestemt uddannelse.

Vejledning om videregående uddannelse efter gymnasiet

Mia Hildebrandt Wolff er studievalgvejleder på Randers Statsskole. Hun er på skolen cirka én gang om måneden, hvor hun har kontakt med både 1., 2. og 3.g’ere. Studievalgs primære formål er at vejlede i overgangen mellem ungdomsuddannelse og videregående uddannelse, mens det er skolens egne studievejledere, der er ansat til at støtte og vejlede i forbindelse med selve gymnasieforløbet.

Klassearrangementer og træffetid

I løbet af et skoleår afholder Studievalg Østjylland forskellige klassearrangementer om valg af videregående uddannelse. Herudover træffes Mia i Mediateket cirka én gang om måneden, og det er muligt at booke tid til en personlig vejledning på www.studievalg.dk/book

Desuden sørger Studievalg Østjylland for at informere om forskellige vejledningstilbud som f.eks. åbent hus, Udays, Studiepraktik og Studie- og Karrieredag.

www.studievalg.dk/book findes der et overblik over Studievalgs aktiviteter. Mia sender besked via Lectio, når hun har vigtige informationer om videregående uddannelse, men kan ikke kontaktes derigennem. Hun kan altid kontaktes på mhw@studievalg.dk.

Tidligere elev?

Også tidligere elever er velkomne til at kontakte Mia på: mhw@studievalg.dk eller til at besøge Studievalg Østjyllands vejledningscenter - se adresse herunder.

Studievalg Østjylland Vejledningscentre - adresser

Der er som noget nyt også mulighed for at få vejledning på Dokk1 i Aarhus ca. en gang om ugen. Se tider på www.studievalg.dk/book.

Studievalg Østjylland
Trøjborgvej 82, bygn. 1910
8000 Århus C

Telefon: 87 15 07 90
E-mail: oestjylland@studievalg.dk 
Højt til loftet