Ungdomskort

Kort med fordele

Som elev på Randers Statsskole, kan du søge om at få et Ungdomskort, som har flere fordele. Ud over at kunne rejse ubegrænset mellem din bopæl og dit uddannelsessted, er der følgende fordele med et Ungdomskort:

• Du kan rejse ubegrænset i hele det takstområde/zonegruppe du bor i.
  • Du kan rejse i andre takstområder/zonegrupper til børnetakst, der hos de fleste trafikselskaber er cirka halv pris af en voksenbillet.
  • Rejs på tværs af takstområder/zonegrupper med bus til børnetakst, der hos de fleste trafikselskaber er cirka halv pris af en voksenbillet.
  • Du kan rejse på tværs af takstområder/zonegrupper med tog og få rabat på togbilletter i hele landet (hos DSB og Arriva).
  • Du kan få rabat på rejser på tværs af landet med fjernbusserne.

Se mere om Ungdomskortet her.

Du skal søge i god tid, og du skal søge med dit eget Nem-ID. Du kan se mere om Nem-ID her.  Hvis du allerede har Nem-ID, skal du tjekke, om det gælder til alle offentlige sider. Hvis dit Nem-ID kun gælder til dit pengeinstitut, så skal du ændre det til at kunne tilgå alle offentlige sider.